Uitwerken van je idee: experten aan het woord

Wieze Tanghe

Ondernemersadviseur bij UNIZO

Wieze helpt (pré)starters met het vormgeven van hun ondernemersidee. Dit doet ze door een ondernemingsplan op te stellen, met persoonlijk advies en workshops heb je heel wat informatie om van je idee een concreet plan te maken. Bij dit proces is ze een klankbord en daagt ze je uit om je ondernemingsidee via verschillende invalshoeken te gaan bekijken.  Ze helpt starters om zo optimaal mogelijk op te starten en weerbaar te maken in het ondernemerslandschap.

UNIZO-West-Vlaanderen_ Wieze Tanghe

Annelies Hermans

Ondernemersadviseur bij UNIZO

Annelies is al 11 jaar ondernemersbegeleider bij UNIZO en ondersteunt starters bij het opmaken van hun businessplan. Mee brainstormen over het idee, kritische vragen stellen om je dieper over dingen te doen nadenken, supporteren aan de zijlijn als je het even niet meer ziet zitten, ze doet het allemaal. Ze leidt je ook graag door ons Startersplatform om je eigen business model zo goed mogelijk uit te werken en je klaar te stomen voor de start.

UNIZO Antwerpen_Annelies Hermans

An Dehoux

Ondernemersadviseur bij UNIZO

An begeleidt zowel de startende ondernemers bij de opmaak van hun business-en financieel plan als de meer ervaren ondernemers bij het optimaliseren van hun onderneming op operationeel en financieel vlak. Wil je starten met je eigen onderneming of wil je graag je onderneming onder de loep nemen? Met concrete tools en tips aan de slag gaan? Wil je graag gericht 1 op 1 gecoacht worden? Neem dan zeker contact op met haar.  

An Dehoux_ondernemingscoach UNIZO

Anton Van Assche

Ondernemersadviseur bij UNIZO Brussel

Anton toont je de weg in het Brusselse ondernemerslandschap. Op basis van je ondernemersplannen bekijkt hij met jou de mogelijkheden die het Brussels Gewest biedt. Dat kan gaan over financiering van de start van je zaak, subsidies voor investeringen of opleiding en consultancy, het zoeken naar een geschikte ruimte voor je onderneming of andere begeleiding en ondersteuning. Zo benut je optimaal de kansen van de hoofdstad.

Anton Van Assche_Unizo Brussel

Welke infosessies mag je zeker niet missen

  • 13:30 - 14:00
    Hoe je klanten écht leren kennen?
  • 15:30 - 16:00
    10 tips voor een goed ondernemingsplan

3 tips van onze experten

Werk aan een sterk verhaal voor je onderneming

Zorg voor een krachtige missie en visie voor jouw onderneming. Een sterke missie vormt de basis voor alles wat je doet. Daarenboven kan je er potentiële klanten mee inspireren.

Vind hulp bij een expert, die ook jouw coach is

Laat je niet tegenhouden door twijfels of onzekerheden. Vraag de hulp van een adviseur in jouw buurt wanneer je wil weten of je idee haalbaar is.

Stap goed voorbereid in je ondernemingsavontuur

Door informatie en advies in te winnen voor je start met je onderneming, begin je sterker aan je avontuur. Je weet waarover je spreekt en gaat veel gemakkelijker de juiste keuzes kunnen maken voor je onderneming. Volg onze online infosessie over het opstarten van je eigen zaak.

Maak je ideeën concreet

Met behulp van het UNIZO Startersplatform werk je je idee uit en zet je concrete stappen naar je eigen onderneming. Denk na over alle aspecten van jouw zaak, zo heb je binnenkort een sterk businessplan voor je liggen.

Schrijf meteen je ondernemingsplan met onze gratis tool

Met dank aan onze partners