Online aanwezigheid: experten aan het woord

Wendy Bakker

Regionale Business Expert bij Proximus

Wendy is regionale business expert van Proximus en helpt u graag bij de opstart van uw zaak. Zij is gespecialiseerd in op maat gemaakte telecom oplossingen voor uw zaak, van telefooncentrales in de cloud tot de juiste online aanwezigheid via een website of media campagnes.  Spreek ze zeker aan, zij is een specialiste in haar domein en neemt graag de tijd om individueel te bekijken hoe zij uw zaak het best kan ondersteunen.

Wendy Bakker

Immanuel Degryse

Regionale Business Expert bij Proximus

Immanuel is regionale business expert van Proximus en helpt u graag bij de opstart van uw zaak. Hij denkt mee over uw digitale aanwezigheid op verschillende (online) platformen, of u al dan niet nood hebt aan een webshop en hij kent ook alles van internet en telefonie. Indien je hier vragen over hebt, boek dan zeker een één-op-een gesprek met hem in via de Proximus partnerstand.

Immanuel Degryse

Thomas Droog

Modern Workplace Lead bij ClearMedia

Als specialist  ‘Modern Workplace’ en Office 365 helpt Wouter graag partners/klanten de nodige technische kennis te ontwikkelen om hun eigen klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit gebeurt via ondersteuning, voorstellen van de juiste opleidingen, hulp bij het opmaken van complexe offertes, producten uitleggen enz. niets is hem teveel.

Thomas Droog - ClearMedia

Welke infosessies mag je zeker niet missen

  • 16:00 - 16:30
    Digitale tools voor starters
  • 18:00 - 18:30
    Online aanwezigheid

3 tips van onze experten

Al van bij je opstart is het belangrijk dat (potentiële) klanten je zaak online vinden

Zorg ervoor dat je makkelijk online gevonden wordt. Je online aanwezigheid is immers je uithangbord. Ontdek hier enkele tips die je helpen met het uitbouwen van je online identiteit.

Laat je ondersteunen bij de creatie van je website

Heb je al nagedacht over de opbouw van je website en/of webshop? Ga je zelf aan de slag of doe je beroep op een externe partij? Raadpleeg hier de hulp van digitale experts die je helpen bij de opbouw van je website en/of webshop.

Vergroot de zichtbaarheid van je zaak met een goede domeinnaam

Probeer je bedrijfsnaam te integreren in je domeinnaam, dit vergroot de herkenbaarheid. Kies je .be, .eu of .com? Wie is jouw doelgroep? Wil je enkel klanten en prospecten in België bereiken? Dan volstaat .be. Wil je internationaal gaan? Dan is .eu wellicht een betere keuze! Kijk alvast eens of de naam die je in gedachten hebt nog beschikbaar is!

Videoles: een website voor de zaak

Wil je werk maken van een website voor de zaak? Dan is deze praktisch opgezette en niet-technische videoles een ideaal vertrekpunt. De videoles geeft een duidelijk antwoord op de vragen:

  • Heb ik wel een website nodig? Is een Facebook pagina niet voldoende?
  • Wat is er allemaal nodig om een site op te zetten?
  • Hoe pak ik het opzetten van een website aan? Welke stappen moeten genomen worden?
  • Wie kan mij helpen bij het uitbouwen van een site? En wie doet wat?

Bekijk de video

Met dank aan onze partners