Digitale experten aan het woord

Myriam Van Eyken

Business Expert bij Proximus

Als een pro uit de startblokken schieten met je zaak? We zien het jou al doen!

Bjorn Verbeke

Business Expert bij Proximus

Je eigen zaak opstarten is spannend! Laat je nu vooral omringen door goede experts die je het juiste advies kunnen geven!

Ruben Wuyts

Business Expert bij Proximus

Schittert jouw zaak ook online? Denk hieraan!

Wat je zeker niet mag missen op 27 oktober!

  • 12:10
    Internet of Things (ENG)
  • 15:40
    Het optimaliseren van een website/webshop

5 tips van Ruben

Al van bij je opstart is het belangrijk dat (potentiële) klanten je zaak online vinden

Een eigen website is je visitekaartje, je uithangbord, je etalage,… maar dan online! Hier komt veel bij kijken: het opzetten van een structuur, lay-out, teksten, call to actions, foto’s, video’s, een domeinnaam, hosting op een beveiligde plaats. Ontdek hier alle tips die je helpen met je opstart: handige apps, administratieve info, alsook concrete stappen in je opstart.

Laat je ondersteunen bij de creatie van je website

Heb je al nagedacht over de opbouw van je website en/of webshop? Ga je zelf aan de slag of verkies je advies bij het opzetten van je website? Je kan je laten bijstaan door digitale experts die je website en/of webshop voor jou helemaal opbouwen, samen, in overleg met jou.

De kers op de taart: Proximus aanbod voor starters

Overal op het internet zichtbaar zijn? Onmisbaar voor een nieuwe zaak. We begeleiden je bij de creatie van je professionele website en zorgen voor de support achteraf! Bij Bizz Online betaal je €0 opstartkosten en wij creëren gratis je website (t.w.v. €15/maand, 1 jaar lang bij aankoop van een bizz pack) en geven een jaar lang gratis support.

Vergroot de zichtbaarheid van je zaak met een goede domeinnaam

Probeer je bedrijfsnaam te integreren in je domeinnaam, dit vergroot de herkenbaarheid. Kies je .be, .eu of .com? Wie is jouw doelgroep? Wil je enkel klanten en prospecten in België bereiken? Dan volstaat .be. Wil je internationaal gaan? Dan is .eu wellicht een betere keuze! Kijk alvast eens of de naam die je in gedachten hebt nog beschikbaar is en reserveer je keuze meteen!

Je moet niet alles alleen doen, laat je bijstaan door adviseurs!

De Bizz Expert adviseert en begeleidt je bij het toepassen van de beste telecom- en digitale oplossingen. Je bizz expert is je vaste contactpersoon, die bij jou in de zaak langskomt. Ontdek hier waarop je allemaal kan rekenen.

Videoles: een website voor de zaak

Wil je werk maken van een website voor de zaak? Dan is deze praktisch opgezette en niet-technische videoles een ideaal vertrekpunt. De videoles geeft een duidelijk antwoord op de vragen:

  • Heb ik wel een website nodig? Is een Facebook pagina niet voldoende?
  • Wat is er allemaal nodig om een site op te zetten?
  • Hoe pak ik het opzetten van een website aan? Welke stappen moeten genomen worden?
  • Wie kan mij helpen bij het uitbouwen van een site? En wie doet wat?

Bekijk de video

Met dank aan onze partners